OM BFK

arstider.jpg

 

Välkommen till Borås Fältrittklubb, vi är en av Sveriges ledande ridsportanläggningar men vi är också en ideell förening där DU är viktig. I vår verksamhet har vi ridskola, tävling, utbildning samt mycket mer.  Vi har idag 600 medlemmar varav 400 är ridande på vår ridskola. Föreningen har varje år ca 8 stora tävlingar i både hoppning och dressyr och för klubben tävlar 145 licensierade ryttare i disciplinerna dressyr, hoppning och fälttävlan.

 

Vi bedriver en "vanlig"ridskola med allt från knattar, barn från 5 år, till vuxna och mer erfarna tränings- och tävlingsryttare. Du finner oss strax utanför Borås stad vid Osdals friluftspark. På vår anläggning har vi två permanenta stallar med plats för ca 70 hästar, tre isolerade ridhus, 1 stor utebana,  fina vägar att rida på ute i terrängen samt ett tävlingsstall som rymmer ca 50 boxar.  Hela anläggningen är helt handikappsanpassad så vi kan välkommna alla våra ryttare.

 

Till oss är alla välkomna oberoende av ålder eller nivå. För oss är alla lika värda. Vi agerar med professionell känsla för samspelet mellan människa och häst som vi möter inom ridsportens alla områden.


 

Logo1

 

 

 

 

"Vi står för kunskap, kvalité och en god gemenskap"